Vacature medewerker productie & assemblage high-end batterijpakketten

Ben je klaar met school of op zoek naar ander werk? En vind je het leuk om technisch hoogwaardige producten in elkaar te zetten? Bij Power Battery kun je direct aan de slag!

Wat ga je doen?

Als medewerker productie & assemblage zet je high-end batterijpakketten voor onze klanten in elkaar. Dit doe je in onze fijne werkplaats op ons kantoor in Nuenen. Omdat de specificaties van de pakketten per klant verschillen, is het belangrijk om precies te werken. Kwaliteit staat in je werk voorop!  

In het begin richt je je op het monteren van de batterijen. Als je daar ervaring in hebt opgedaan, ga je aan de slag met het opbouwen van complete batterijpakketten.

Je komt te werken in een klein en professioneel team van ingenieurs, technici en commerciële collega's. Er is veel onderlinge afstemming en je kunt met je vragen altijd bij een collega terecht.

Welke ervaring en opleiding heb je

Voor deze functie heb je geen speciale vooropleiding nodig. Wel is het belangrijk dat je secuur werkt. Mechanisch inzicht is een pluspunt. En in de praktijk leren we je natuurlijk van alles over batterijtechnologie

Wat bieden we

  • Een salaris tussen de 1850 en 2250 euro per maand (bruto) op basis van je ervaring en handigheid en op full-time basis.
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis.
  • Pensioenregeling
  • Flexibele werktijden indien gewenst.

Interesse?

Spreekt de functie en ons bedrijf je aan? Dan komen we graag met je in contact.

Stuur je profiel met je contactgegevens en een korte motivatie, naar: Jan-Hein van Twist, jan-hein@powerbattery.nl

Als jouw interesse en ervaring past bij de functie, nodigen we je uit voor een eerste kennismaking.

Als het klikt, en je met een aantal praktijkhandelingen hebt laten zien dat je de skills hebt om secuur te werken en handig bent, dan doen we je snel een aanbod voor een baan.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Jan-Hein van Twist, telnr. 06-28226870.

Werk jij graag samen in een klein team?
Vind je het leuk om in de praktijk veel bij te leren?

Stuur dan je CV en motivatie naar Jan-Hein van Twist:
jan-hein@powerbattery.nl

Over Power Battery

Power Battery staat vaak vooraan als het gaat om nieuwe ontwikkelingen rondom elektrificatie van applicaties en on-site energievoorzieningen. We zijn actief in een brede markt: van high performance E-racing oplossingen tot en met zwaar werkmaterieel en on-site energievoorzieningen. Ons werkgebied loopt van het in eerste fase meedenken met klanten over de transitie naar een schone aandrijflijn van hun applicatie, via ontwikkeling naar prototyping en uiteindelijk productie.

De focus ligt daarbij op het ontwikkelen van solide, veilige behuizingen die ontworpen en gebouwd zijn om de gebruikte soort cellen een zo lang mogelijke levensduur te geven. Afhankelijk van de wensen van de klant en de beoogde use- en business case, werken we met bijvoorbeeld LTO, Li-Ion, LFP en NMC-cellen.