Vacature Officemedewerker

Power Battery groeit! Daarom zijn we op zoek naar een officemedewerker. In deze spilfunctie ben je verantwoordelijk voor een gevarieerd takenpakket.

Vind jij het leuk om in een internationaal opererend bedrijf te werken in een klein en enthousiast team met korte communicatielijnen en een open cultuur? En krijg jij energie van het soepel laten verlopen van de dagelijkse gang van zaken? Lees dan verder.

Functieomschrijving
Als officemedewerker bij Power Battery in Nuenen houd je grip op de dagelijkse gang van zaken. Je bent verantwoordelijk voor administratieve taken op het gebied van inkoop en kwaliteitsbewaking. Je krijgt daarbij alle ruimte om zelf de prioriteiten te bepalen.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • het verwerken van interne en externe correspondentie
 • het zelfstandig verwerken van logistieke transacties
 • het controleren van facturen op juistheid en volledigheid.

Over Power Battery

Power Battery bestaat uit een klein team met korte lijnen, een open cultuur en een grote onderlinge betrokkenheid. We staan vaak vooraan als het gaat om nieuwe ontwikkelingen rondom elektrificatie van applicaties en on-site energievoorzieningen. We zijn actief in een brede markt: van high performance E-racing oplossingen tot en met zwaar werkmaterieel en on-site energievoorzieningen. We werken vanuit ons kantoor in Nuenen.

Dit vragen wij van jou

Als officemedewerker ben je onze centrale contactpersoon. Je staat in nauw contact met je collega’s en gaat in jouw rol altijd discreet te werk. Als centrale interface houd je daarbij oog voor het grote geheel. Het geeft jou energie wanneer alles op rolletjes loopt. Verder heb je affiniteit met het inkoopproces.

Dit neem je mee:

 • praktische ervaring en/of een voortgezette opleiding op het gebied van officemanagement
 • ervaring in het werken met MS Office en outlook.
 • communicatief vaardig in woord en geschrift, zowel in Nederlands als in Engels en Duits.

Ons aanbod

Als officemedewerker heb je een spilfunctie met een gevarieerd takenpakket. We bieden je een brede functie met de volgende benefits:

 • marktcomfort salaris gebaseerd op ervaring en kennis
 • bijdrage in de pensioenopbouw
 • flexibel werken in dagdiensten van maandag tot en met vrijdag (parttime is mogelijk)
 • open bedrijfscultuur met een informele sfeer
 • een moderne werkomgeving waarin we samen werken en samen lunchen
 • samenwerking in een team van ongeveer tien collega’s
 • een professioneel kader en veelzijdige taken in een divers en toegewijd team
 • uitgebreide en individuele training op je nieuwe werkplek en uitdagende ontwikkelingsmogelijkheden.

READY TO ROLL?

We kijken ernaar uit je te leren kennen! Als je vragen hebt, neem dan contact op met Jan-Hein van Twist. Graag ontvangen we jouw cv en begeleidende brief, waarin jouw salarisverwachtingen en referenties via e-mail (als pdf-bestand).

Werk jij graag samen in een klein team?
En zorg jij dat alles op rolletjes verloopt?

Stuur dan je CV en motivatie naar Jan-Hein van Twist:
jan-hein@powerbattery.nl

Over Power Battery

Power Battery staat vaak vooraan als het gaat om nieuwe ontwikkelingen rondom elektrificatie van applicaties en on-site energievoorzieningen. We zijn actief in een brede markt: van high performance E-racing oplossingen tot en met zwaar werkmaterieel en on-site energievoorzieningen. Ons werkgebied loopt van het in eerste fase meedenken met klanten over de transitie naar een schone aandrijflijn van hun applicatie, via ontwikkeling naar prototyping en uiteindelijk productie.

De focus ligt daarbij op het ontwikkelen van solide, veilige behuizingen die ontworpen en gebouwd zijn om de gebruikte soort cellen een zo lang mogelijke levensduur te geven. Afhankelijk van de wensen van de klant en de beoogde use- en business case, werken we met bijvoorbeeld LTO, Li-Ion, LFP en NMC-cellen.